Toegangscontrole Watersportverenigingen2017-10-17T10:34:32+02:00

Toegangscontrole is bij bedrijven en tennisverenigingen aan de orde van de dag. Waarom zouden de jachthavens en watersportverenigingen dan achterblijven?

Na vele positieve ervaringen bij bedrijven, gemeentewerven en (watersport) verenigingen wil HS-PAS watersportverenigingen en havencommissies wijzen op het functionele nut van een toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrole kan ingezet worden als een afschrikmiddel tegen kattenkwaad en/of vandalisme, maar ook de problemen van bijvoorbeeld sleutellijsten, verloren sleutels en verplichte aanwezigheid van personeel worden hiermee verleden tijd.

Ons streven is om uw wensen om te zetten naar een technisch verantwoord product. Daarvoor komen wij altijd op de accommodatie langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. Aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden kunnen wij u een zo goed mogelijke oplossing bieden. Enkele watersportverenigingen en jachthavens gingen u al voor en zijn zeer tevreden over de gemakken die het systeem met zich meebrengt. Neemt u contact met ons op voor de contactpersonen van enkele referentieprojecten.