Axema ADI-623-11 intercom2017-10-04T14:47:11+02:00

Axema ADI-623-11 intercom

De Axema ADI-623-11 intercom kan rechtstreeks worden aangesloten op een analoge lijn. Door een druk op de knop zal de intercom het geprogrammeerde telefoonnummer bellen.

Wanneer er geen analoge lijn beschikbaar is dan kan voor de Axema ADI-623-11 intercom ook een GSM modem geleverd worden.

Via het telefoontoestel waarmee verbinding is gemaakt kan het relaiscontact van de intercom aangestuurd worden door tijdens het gesprek op toets 5 te drukken.

De Axema ADI-623-11 intercom heeft 3 LED’s om de functie aan te geven: rood: constant tijdens een gesprek, knipperend als de lijn bezet is; groen: deur wordt geopend; geel: toets indrukken.

De intercom is gemonteerd in een compacte, stalen behuizing, waardoor hij geschikt is voor buitentoepassingen. Er is ruimte voor één naamlabel. Het label wordt van achteren verlicht.

Als officieel importeur distributeur van Axema levert HS-PAS aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.