Kentekenherkenning2021-12-13T16:04:10+01:00

Met ANPR (Automatic Number Plate Recognition) toegangscontrole zorgt u ervoor dat toegelaten personen, zoals personeel, hotelgasten, enzovoort zonder oponthoud uw afgesloten parkeerterrein op kunnen rijden. De toegang wordt namelijk bepaald op basis van het kenteken van de auto. En dat gaat niet alleen sneller dan bij het gebruik van een intercom of pasjes, het is ook een stuk makkelijker.

Gatekeeper
De Gatekeeper laat zich het best omschrijven als een zelfstandig opererend kenteken herkenningssysteem. De Gatekeeper lijkt op een camera, maar heeft door de uitgebreide software en krachtige hardware een veel bredere functionaliteit. De Gatekeeper kan als zelfstandige unit met interne database en client software ingezet worden voor toegangscontrole voor voertuigen met een kenteken. Het enige dat hiervoor nodig is, is een Gatekeeper en een garagedeur, slagboom of elektrisch bedienbaar hek.
De uitgebreide integratiemogelijkheden die de software van de Gatekeeper biedt, maken de camera daarnaast uitermate geschikt als onderdeel van een complexere oplossing, waar meerdere partijen voor een totaaloplossing zorgen. Tevens kan de Gatekeeper worden uitgebreid met geavanceerde functies, zoals aanvullingen met real-time voertuiginformatie, richtingsbepaling en video-labeling bij opnames. Onderhoud is ook nog nooit zo snel, effectief en op afstand uitvoerbaar geweest, als bij de Gatekeeper.

 

 

 

 

 

 

 

Door de diverse Cortex Software platforms zijn er zeer veel mogelijkheden om de Gatekeeper te integreren in diverse totaaloplossingen.

AVUTEC is een Nederlandse hardware en software specialist op het gebied van beeldanalyse. Als fabrikant van computer vision sensoren en systemen combineren zij kennis van hardware en software in AVUTEC producten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de op AI gebaseerde kentekenherkenning, heeft deze technologie zich tot de hoogste klasse ontwikkeld. Met continue ontwikkeling en innovatie streeft AVUTEC naar eersteklas ANPR en beeldanalyse (VCA) producten om de vragen uit de markt zo professioneel als mogelijk te kunnen beantwoorden. De Gatekeeper familie is daar het sprekende voorbeeld van.

 

Datasheets kentekenherkenning