Sportverenigingen2020-03-11T13:28:13+01:00

Toegangscontrole is bij bedrijven en wooncomplexen aan de orde van de dag. Waarom zouden de (sport)verenigingen, buurthuizen en (zorg)instellingen dan achterblijven?

Vele positieve ervaringen bij bedrijven, gemeentewerven , tennis- en watersportverenigingen tonen het functionele nut van een toegangscontrolesysteem aan. Toegangscontrole kan ingezet worden als een afschrikmiddel tegen kattenkwaad en/of vandalisme, maar ook de problemen van bijv. sleutellijsten, verloren sleutels en verplichte aanwezigheid van personeel worden hiermee verleden tijd.

De oplossing voor uw vraagstuk, dat is waar het om draait! Daarom komen wij altijd bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. Aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden kunnen wij u een zo goed mogelijke oplossing bieden. Diverse (sport)verenigingen gingen u al voor en zijn zeer tevreden over de gemakken die het systeem met zich meebrengt. Wij werken samen met vele gerenommeerde installateurs in het hele land, zodat ook de montage en service van goede kwaliteit is. Is er voorkeur voor de eigen huisinstallateur? Ook dat is voor ons geen probleem!

           

Tevens werkt HS-PAS samen met Twelve die een kassasysteem specifiek voor sportverenigingen leveren. De systemen van HS-PAS en Twelve werken beide met uw KNLTB pas of persoonlijke Twelve pas. U heeft maar één pas nodig om toegang te verkrijgen en uw betalingen te verrichten.

Op dit moment wordt er ook druk gewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe KNLTB pas.

Klik hier voor meer informatie

Neemt u contact met ons op voor voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.