Axema ADI-623-99 intercom2017-10-04T15:00:42+02:00

Axema ADI-623-99 intercom

De Axema ADI-623-99 intercom kan rechtstreeks worden aangesloten op een analoge lijn. Door het volledige toetsenpaneel kunnen er 99 nummers of codes in de intercom geprogrammeerd worden. Door het kiezen van een geheugennummer
(1-99) wordt de deurintercom verbonden met het telefoonnummer dat onder dit
geheugennummer is opgeslagen. Als alternatief is het mogelijk de telefoonnummers rechtstreeks te kiezen.

Wanneer er geen analoge lijn beschikbaar is dan kan voor de Axema ADI-623-99 intercom ook een GSM modem geleverd worden.

De ADI-623-99 heeft ook een codeslotfunctie, waarmee de eigen bewoners of
personeel toegang verkrijgen. Een externe knop kan aangesloten worden, waarmee het
eerste telefoon- of voorgeprogrammeerde nummer wordt gekozen, bijvoorbeeld om de
receptie te bereiken.

Via het telefoontoestel waarmee verbinding is gemaakt kan het relaiscontact van de intercom aangestuurd worden door tijdens het gesprek op toets 5 te drukken.

De Axema ADI-623-99 intercom heeft 3 LED’s om de functie aan te geven: rood: constant tijdens een gesprek, knipperend als de lijn bezet is; groen: deur wordt geopend; geel: toets indrukken.

De intercom is gemonteerd in een compacte, stalen behuizing, waardoor hij geschikt is voor buitentoepassingen. Er is een inbouw en opbouwversie beschikbaar.

Als officieel importeur distributeur van Axema levert HS-PAS aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.