Axema CL-163 codeslot2017-10-04T16:46:22+02:00

Axema CL-163 codeslot

Het Axema CL-163 is een elektronisch codeslot met 2 relaisuitgangen en een deuralarm. ; er kunnen 99 individuele codes (1-8 cijfers) geprogrammeerd worden. Het 2e relais kan ook ingesteld worden als overval alarm.

Het Axema CL-163 codeslot is gemonteerd in een compacte, stalen behuizing, waardoor hij geschikt is voor buitentoepassingen. Het frontpaneel en de knoppen zijn standaard verlicht. De programmering gebeurt met toetsenbord. Het codeslot is verkrijgbaar als opbouw en inbouw  model.

Het Axema CL-163 codeslot is voorzien van een zoemer en van 3 LED’s om de functie aan te geven: rood: geen toegang; groen: toegang; rood: alarmuitgang. Er kan een “UIT”knop aangesloten worden en de deurstand wordt bewaakt.

Als officieel importeur distributeur van Axema levert HS-PAS aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.