Axema PR-543 kaartlezer2017-10-04T16:50:18+02:00

Axema PR-543 kaartlezer

De Axema PR-543 is een proximity‐lezer met een vaste leesmodule in slagvaste kunststof behuizing  en is geschikt voor bevestiging op allerlei materialen (ook metaal).

De Axema PR-543 kaartlezer wordt direct vanuit de kaartlezercentrale gevoed waardoor u geen extra voeding meer nodig heeft.  De leesmodule van de Axema PR-543  is waterdicht ingegoten wat het mogelijk maakt om de lezer zowel binnen als buiten te gebruiken.

Door de Proximity techniek is geen fysiek contact vereist tussen de kaart en de lezer waardoor geen slijtage plaatsvindt.  De leesafstand met de Axema PR-3 proximity kaarten of PR-4 sleutelhangertags bedraagt ca. 10 cm.

Deze Axema PR-3 Proximity kaarten zijn gemaakt van een stevige kunststof en zijn voorzien van een 8‐cijferig uniek codenummer. Behalve de proximity kaarten zijn er ook PR-4 sleutelhangertags.

Als officieel importeur distributeur van Axema levert HS-PAS aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.