CCTV2019-07-04T11:10:21+02:00

Bewaking via camerasystemen is een doeltreffende en vaak preventieve methode om personen en bezittingen te beschermen tegen inbraak, vandalisme of agressie. CCTV camera’s kunnen in elke ruimte worden geplaatst zoals bijvoorbeeld op plaatsen waar niet of nauwelijks toezicht mogelijk is.

Naast de preventieve werking kan CCTV ook voor andere doeleinden gebruikt worden zoals  alarmverificatie bij een melding van het inbraakbeveiligingssysteem, eenvoudig overzicht, slimme deurbel en controle bij brandmelding.

Er bestaan verschillende soorten CCTV. Op heel veel plaatsen worden nog steeds analoge camera’s toegepast, soms vanwege de bestaande infrastructuur, het kopellen met bestaande systemen en soms omdat men simpelweg niet op de hoogte is van nieuwste technieken.  Maar dat betekend niet dat analoge camera’s over coax per definitie slecht zijn, zo kunnen de HD-CVI /TVI camera’s ook mooie beelden genereren die niet veel onderdoen voor de IP camera’s. Uiteraard behoren de verschillende soorten HD camerabeveiliging systemen zoals IP camera’s met een resolutie van 1080p, 2 t/m 12 MegaPixel of 4K ultra HD ook tot het assortiment. Niet alleen het product, maar ook de plaatsing en infrastructuur bepaald voor een groot deel de kwaliteit van de beelden.

HS-PAS kan voor woonhuis, winkel, (zorg)instelling, school, stadion, bedrijf of bedrijventerrein een efficiënt en bedrijfszeker systeem samen stellen. Dit doen wij met de CCTV producten van Hyundai Security waarbij in samenwerking met de leverancier offertes op maat en snelle leveringen kunnen worden gerealiseerd.