Comelit intercom2019-07-04T15:17:17+02:00

Een veel voorkomend onderdeel van toegangscontrole is intercom. Binnen intercomsystemen zijn veel verschillende mogelijkheden voor de wijze waarop het systeem functioneert en communiceert. Met de producten van fabrikant Comelit kunnen wij vast bedraade en IP systemen realiseren.

Van een eenvoudige audio kit, tot een volledig systeem voor appartementencomplex waarbij iedere bewoner een eigen monitor kan kiezen en zowel audio als video heeft, eventueel zelfs gekoppeld aan de app. Met de producten van Comelit kan dit allemaal.

Wie zijn Comelit?

Comelit Group SpA, opgericht in 1956, is een wereldspeler, gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van systemen voor video-deurintercom, camerabewaking, inbraakbeveiliging, domotica, toegangscontrole en brandbeveiliging. Deze sterke internationale oriëntatie is diep geworteld in de Italiaanse grond waar Comelit oorspronkelijk is opgericht en waar zich nog steeds de hoofdvestiging bevindt, in Val Seriana.

In de visie van Comelit staat de mens altijd centraal. Deze benadering weerspiegelt zich in de zorg voor de medewerkers, de organisatie van de werkomgeving, de relaties met leveranciers en distributeurs en de samenwerking met installateurs. Elk product van Comelit is een uitdrukking van deze visie en is gemaakt op basis van waarden die tijdloos zijn.

Comelit exporteert naar meer dan 70 landen over de hele wereld en heeft naast de hoofdvestiging in Italië nog 15 filialen in de strategische gebieden waar het bedrijf operationeel is: van Europa tot Azië, van de Verenigde Staten tot het Midden-Oosten. Een uitgebreid verkoopnetwerk waarin een gezamenlijke knowhow gecombineerd wordt met kennis van de specifieke behoeften van elke markt.

Altijd gericht zijn op de toekomst is de missie van Comelit. Deze continue investering in mensen en technologie leidt tot belangrijke innovaties en nieuwe oplossingen die gericht zijn op maximale eenvoud en functionaliteit om zo bij te kunnen dragen aan een betere kwaliteit van leven.