Elsema FMT-2022017-10-06T14:49:33+02:00

Elsema FMT-202

De Elsema FMT-202 handzender werkt op 27 MHz. Deze 2-kanaals zender is voorzien van 2 drukknoppen. De Elsema FMT-202 wordt gevoed door een 9V (blok) batterij. De handzender is voorzien van een slagvaste kunststof behuizing. De zendtoetsen zijn afgedekt door een sterke kunststof folie, zodat deze goed beschermd zijn tegen vervuiling door stof en vloeistoffen.

Deze afstandsbediening werkt met de ontvangers uit de Elsema FMR serie zoals de FMR-212T, FMR-202, FMR-203 en FMR-204. De transmitter en receiver zijn in te stellen via tienvoudige dipswitches. Hiermee kunnen  4.096 verschillende codes kunnen worden ingesteld.

De receiver dient 4 keer dezelfde code te ontvangen, voordat een stuursignaal wordt afgegeven. Hiermee wordt een uiterst bedrijfszekere werking bereikt, terwijl per-ongeluk-indrukken van een zendtoets in het algemeen geen ongewenste effecten heeft.

De FMT-202 is als OEM zender geleverd aan o.a. Gelton Electronics, JADE Electronics, Alsta, WPS, VTN, B&G en BESAM.

 

Als officieel importeur distributeur van Elsema levert HS-PAS deze zenders aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.