Elsema HTZ Heftruckzender2017-10-03T11:48:22+02:00

Elsema HTZ Heftruckzender

De HTZ Heftruckzender is een eigen ontwerp van HS-PAS. De robuuste behuizing is voorzien van grote drukknoppen die eenvoudig bediend kunnen worden wanneer men handschoenen draagt.  Door de montageplaat kan deze zender eenvoudig op een heftruck of elektrische palletwagen gemonteerd worden.

De elektronische sturing wordt verzorgt door een handzender uit de Elsema FMT serie op 27 MHz. De Heftruckzender is leverbaar in diverse uitvoeringen: 1 kanaal (FMT-301) , 2 kanalen (FMT-302), 3 kanalen (FMT-304) en 4 kanalen (FMT-304).  De zenders worden gevoed door twee 9V (blok) batterijen. Tevens kan de zender worden voorzien van een draaiknop waarmee meerdere ontvangers door één zender kunnen worden aangestuurd.

De heftruckzender werken met de ontvangers uit de Elsema FMR serie zoals de FMR-212T, FMR-202, FMR-203 en FMR-204. De transmitter en receiver zijn in te stellen via tienvoudige dipswitches. Hiermee kunnen  4.096 verschillende codes kunnen worden ingesteld.

De receiver dient 4 keer dezelfde code te ontvangen, voordat een stuursignaal wordt afgegeven. Hiermee wordt een uiterst bedrijfszekere werking bereikt, terwijl per-ongeluk-indrukken van een zendtoets in het algemeen geen ongewenste effecten heeft.

Als officieel importeur distributeur van Elsema levert HS-PAS deze zenders aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.