ESIM120 GSM module2017-10-05T10:45:43+02:00

ESIM120 GSM module

Toegangscontrole met uw (smart)telefoon? Dat kan zeer eenvoudig met de ESIM120 GSM module.

Wanneer het nummer van de geplaatste SIM kaart gebeld wordt, controleert de ESIM120 of het inkomende nummer bekend is binnen zijn geheugen. Als het nummer inderdaad in het geheugen voorkomt, wordt de oproep geweigerd en het contact (relais) voor een bepaalde tijd geschakeld. Bij een onbekend nummer zal het relais niet schakelen.

De module kan ook het alarm uitschakelen, SMS berichten ontvangen of uitbellen wanneer een vooraf bepaalde systeem activiteit plaatsvindt.

In de tijd van de vele smartphones en het internet op de mobiele telefoon kan het niet uitblijven dat de ESIM120 ook via een app op uw telefoon en/of tablet te programmeren is. Deze app is beschikbaar voor Android en IOS.

Als officieel importeur distributeur van Eldes / Axema levert HS-PAS aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.