Indala FP4511A kaartlezer2017-10-04T15:30:50+02:00

Indala FP4511A kaartlezer

De Indala FP4511A is een kaartlezer met een vaste leesmodule in kunststof behuizing  en is geschikt voor bevestiging op allerlei materialen (ook metaal).

De Indala FP4511A kaartlezer wordt direct vanuit de kaartlezercentrale gevoed waardoor u geen extra voeding meer nodig heeft.  De leesmodule van de Indala FP4511A is waterdicht ingegoten wat het mogelijk maakt om de lezer zowel binnen als buiten te gebruiken.

Door de Proximity techniek is geen fysiek contact vereist tussen de kaart en de lezer waardoor geen slijtage plaatsvindt.  De leesafstand met de Indala FPCRD proximity kaarten bedraagt ca. 10 cm.

Deze Indala FPCRD Proximity kaarten zijn gemaakt van een stevige kunststof en zijn voorzien van een 8‐cijferig uniek codenummer. Behalve de proximity kaarten zijn er ook FPKEY sleutelhangertags.

Als officieel importeur distributeur van Axema levert HS-PAS aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.