ANPR2020-04-02T14:12:21+02:00

Met ANPR (Automatic Number Plate Recognition) toegangscontrole zorgt u ervoor dat toegelaten personen, zoals personeel, hotelgasten, enzovoort zonder oponthoud uw afgesloten parkeerterrein op kunnen rijden. De toegang wordt namelijk bepaald op basis van het kenteken van de auto. En dat gaat niet alleen sneller dan bij het gebruik van een intercom of pasjes, het is ook een stuk makkelijker.

De AVUTEC Gatekeeper leest kentekens zonder vertraging of leesfouten op een afstand tot wel 25 meter, ook ‘s nachts. De Gatekeeper hoeft dus niet meer vlakbij een slagboom te worden geïnstalleerd, maar kan ook op een veiliger afstand aan een gebouw of op een camerapaal worden gemonteerd. Om ervoor te zorgen dat de Gatekeeper in de meest uitdagende licht- en weersomstandigheden een kenteken kan blijven lezen, is deze uitgerust met een daglichtfilter en infrarood led-verlichting. De Gatekeeper gebruikt voeding over Ethernet (PoE+) en heeft dus maar één kabel voor zowel elektriciteit als voor het netwerk (Internet) nodig.

 

 

 

 

 

 

 

Door de diverse Cortex Software platforms zijn er zeer veel mogelijkheden om de Gatekeeper te integreren in diverse totaaloplossingen.

 

 

AVUTEC is een Nederlandse hardware en software specialist op het gebied van beeldanalyse. Als fabrikant van computer vision sensoren en systemen combineren zij kennis van hardware en software in AVUTEC producten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de op AI gebaseerde kentekenherkenning, heeft deze technologie zich tot de hoogste klasse ontwikkeld. Met continue ontwikkeling en innovatie streeft AVUTEC naar eersteklas ANPR en beeldanalyse (VCA) producten om de vragen uit de markt zo professioneel als mogelijk te kunnen beantwoorden. De Gatekeeper familie is daar het sprekende voorbeeld van.