Motorola CEM-6032017-10-04T15:21:54+02:00

Motorola CEM-603

De Motorola CEM-603 Flexpass is een proximity‐lezer met een vaste leesmodule in kunststof behuizing  en is geschikt voor bevestiging op allerlei materialen (ook metaal).

De Motorola CEM-603 Flexpass lezer wordt direct vanuit de kaartlezercentrale gevoed waardoor u geen extra voeding meer nodig heeft.  De leesmodule van de CEM-603 Flexpass is waterdicht ingegoten wat het mogelijk maakt om de lezer zowel binnen als buiten te gebruiken.

Door de Proximity techniek is geen fysiek contact vereist tussen de kaart en de lezer waardoor geen slijtage plaatsvindt.  De leesafstand met de Motorola ASC-121 Flexpass proximity kaarten bedraagt ca. 10 cm.

Deze ASC-121 proximity kaarten zijn gemaakt van een stevige kunststof en zijn voorzien van een 8‐cijferig uniek codenummer. Behalve de proximity kaarten zijn er ook ASK-116 sleutelhangertags.

Als officieel importeur distributeur van Axema levert HS-PAS aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.