Ontwikkelingen omtrent nieuwe KNLTB pas2020-03-11T13:15:17+01:00

Door de jaren heen hebben wij vele verenigingen mogen voorzien van een goede oplossing voor hun toegangscontrole vraagstuk. Tot op heden waren al deze systemen gebaseerd op de KNLTB ledenpas met magneetstrip.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de totstandkoming van de “nieuwe” KNLTB pas. Hiermee zijn vele mogelijkheden om de verenigingen verder te ontzorgen. Zeker in combinatie met het Meshlink platform openen zich vele deuren tot een gecentraliseerd systeem.

HS-PAS is nauw betrokken bij de realisatie van deze nieuwe pas en de ontwikkelingen omtrent het Meshlink platform voor de sportverenigingen. Mede uit deze samenwerking is onderstaande informatievideo ontstaan welke een beeld schetst van de mogelijkheden met de nieuwe KNLTB pas.

De huidige pas welke nu in het bezit van de verenigingen is heeft nog niet de RFID techniek zoals in de video wordt weergegeven, maar uiteraard zijn er voor verenigingen die nu een (nieuw) toegangscontrolesysteem in overweging nemen diverse mogelijkheden om voorbereid te zijn voor de toekomst. Ook verenigingen die reeds jaren werken met de huidige KNLTB magneetpas kunnen wij van dienst zijn met advies.