Portadial intercom2019-07-04T15:15:40+02:00

Een veel voorkomend onderdeel van toegangscontrole is intercom. Binnen intercomsystemen zijn veel verschillende mogelijkheden voor de wijze waarop het systeem functioneert en communiceert. Met de producten van fabrikant Portadial kunnen wij vast VoIP, (SIP) en GSM systemen realiseren.

PortaDial is een ontwikkelbedrijf dat standaard deurintercoms op de markt brengt en daarnaast intercomsystemen op maat ontwikkelt, voor iedere branche.

PortaDial is onderdeel van Advitronics Telecom. Advitronics  Telecom is opgericht in 1989 en gevestigd in Velp (Noord-Brabant), op bedrijvenpark De Bons. Het bedrijf is gespecialiseerd in hardware en software voor telecom.

Ook levert Advitronics Telecom telefonieoplossingen aan eerstelijnszorg. Omdat er meer en meer vraag kwam naar deurintercoms is PortaDial ontstaan, een eigen productlijn met hoogwaardige deurintercoms.

Standaard levert PortaDial vier series deurintercoms. Binnen deze series variëren we met kleuren, materialen, aantal drukknoppen, interfaces en opties zoals keypads, navigatiemenu of ingebouwde camera. Zowel kleine als grote aanpassingen kan Portadial in eigen beheer doorvoeren, bijvoorbeeld het integreren van een paslezer.