Samenwerking HS-PAS en Ticket Team2020-03-11T16:44:45+01:00

Om de totaaloplossing voor sportverenigingen verder uit te breiden is er sinds kort een samenwerking tussen HS-PAS en Ticket Team.

Ticket Team B.V. is opgericht in oktober 1998 door Robert Cornelisse. Het bedrijf richtte zich in eerste instantie op het verkopen en ontwikkelen van software voor toegangscontrole, waarbij de eerste klanten voetbalstadiums waren. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een grote ontwikkeling meegemaakt.

In de loop der tijd is de afzetmarkt enorm uitgebreid naar onder andere musea, ziekenhuizen en evenementen. Dagelijks zorgen 25 medewerkers dat de Ticket Team klanten voorzien worden van de beste oplossingen op het gebied van hard- en software.

Door de fijne samenwerking kunnen wij voor verenigingen en totaalpakket aanbieden op het gebied van toegangscontrole en (online)  ticket verkoop. Op deze manier kunnen (RFID) ledenpassen in combinatie met barcode/QR code tickets gebruikt worden om toegang te verkrijgen tot en accommodatie of evenement.

Dit kan in een combinatie van de onze VAKA toegangscontroleapparatuur en de (handheld) scanners van Ticketteam. Zo versneld de doorstroom van bezoekers en zijn er minder vrijwilligers nodig om de entreetickets te controleren.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent dit systeem.