STI 9110, Alternatief voor de honeywell thermostaat beschermkap2017-10-02T15:07:50+02:00

STI 9110 Alternatief voor de honeywell thermostaat beschermkap

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Honeywell thermostaat beschermkap(TG512A1009U)?

Neem dan de STI 9110 thermostaat beschermkap eens in overweging.

Naast een mooi design is deze kap speciaal ontwikkeld om uw Honeywell thermostaat te beschermen tegen vandalisme of ongewenst gebruikt. Door de luchtsleuven in de beschermkap zal de thermostaat nog steeds de juiste temperatuur weergeven.

De STI thermostaat beschermkap is gemaakt van slagvast transparant polycarbonaat  en wordt over de Honeywell thermostaat geplaatst. De beschermkap is voorzien van een sleutelslot zodat alleen geautoriseerde personen de thermostaat kunnen bedienen.

Door de diverse uitvoeringen zijn de kappen uitermate geschikt voor alle types Honeywell Chronotherm thermostaten. Zo hebben wij het perfecte alternatief voor de Honeywell TG512A1009U.

Alternatief honeywell thermostaat beschermkap

Als officieel importeur distributeur van STI levert HS-PAS deze beschermkap aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.