STI afdekkap voor handmelders2017-10-02T14:07:13+02:00

STI afdekkap voor handmelders

De STI afdekkap voor handmelders helpt te voorkomen dat handmelder kwaadwillig of per ongeluk in werking worden gesteld.

Deze afdekkap voor handmelders wordt al tientallen jaren over de hele wereld gebruikt om valse meldingen te reduceren, zonder het legitieme gebruik van de handmelder te verhinderen. Dit product is ideaal voor scholen, universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, hotels en alle openbare gebouwen waar risico bestaat op valse meldingen.

De STI afdekkap is gemaakt van slagvast transparant polycarbonaat  en wordt over de (bestaande) handmelder geplaatst. De afdekkap kan eenvoudig opgetild worden om toegang te krijgen tot de handmelder.

De STI afdekkap voor handmelders is optioneel te voorzien van een geïntegreerd alarm dat werkt op batterijen en bij het optillen van de kap een scherp signaal van 96 dB afgeeft.

Hierdoor wordt onmiddellijk alle aandacht op de bewuste plek gericht.

Van de afdekkap voor handmelders zijn diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Inbouw, opbouw, met of zonder alarm, met of zonder extra verzegeling. Kleuren zij o.a. Groen, Rood, Blauw, Geel en Wit. Door HS-PAS wordt de afdekkap standaard geleverd met Nederlandse tekst. In overleg zijn alternatieve teksten of talen ook leverbaar.

STI afdekkap handmelders

Als officieel importeur distributeur van STI levert HS-PAS deze beschermkap aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.