STI Brandblusser alarm2017-10-06T15:19:07+02:00

STI Brandblusser alarm

Het STI Brandblusser alarm 6200 is een stand-alone alarm voor brandblussers die helpt te voorkomen dat een brandblusser onrechtmatig gebruikt wordt.

Dit STI Brandblusser Alarm wordt in de nabijheid van de brandblusser geplaatst. Om de hals van de blusser wordt een staalkabel geplaatst welke in de module geprikt zit. Zodra de kabel uit de module getrokken wordt geeft de module een alarm van 98 dB zolang de kabel verwijderd is. Dit product is ideaal voor scholen, universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, hotels en alle openbare gebouwen waar risico bestaat op onrechtmatig gebruik.

Het STI Brandblusser Alarm 6200 is gemaakt van slagvast polycarbonaat  en werkt op batterijen.

Door HS-PAS wordt het alarm standaard geleverd met Nederlandse tekst. In overleg zijn alternatieve teksten of talen ook leverbaar.

Als officieel importeur distributeur van STI levert HS-PAS deze beschermkap aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.