STI rookmelder beschermkorf 82002017-10-06T15:25:36+02:00

De STI rookmelder beschermkorf (8200 serie) is speciaal ontwikkeld om uw rookmelder te beschermen tegen vandalisme. Door de speciaal geplaatste luchtsleuven in de beschermkorf zal de rookmelder nog steeds optimaal functioneren.

De STI rookmelder beschermkorf is gemaakt van gehard staal en optioneel te voorzien van een witte coating. Van de beschermkorf voor rookmelders zijn in- of opbouwversies beschikbaar.

Bij de uitsparingen van de luchtsleuven in de STI 8200 is het niet mogelijk om vingers tussen de sleuven te krijgen en is daardoor ook zeer geschikt voor (isolatie)ruimtes bij o.a. jeugdzorg, psychische- en penitentiaire inrichtingen waar een vergroot risico op verhanging bestaat.

Als officieel importeur distributeur van STI levert HS-PAS deze beschermkap aan diverse groothandels, webshops en installatiebedrijven. Door onze ruime voorraad is een snelle levering gegarandeerd!

Ook particulieren en VvE’s zijn bij ons aan het juiste adres, neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.