Hoge stookkosten? De STI thermostaat beschermkap is de oplossing!2017-10-06T15:23:54+02:00

Hoge stookkosten? De STI thermostaat beschermkap is de oplossing!

Hoge stookkosten doordat iedereen de thermostaat kan bedienen, een veel voorkomend probleem bij openbare ruimtes van bijvoorbeeld clubhuizen.

Het briefje onder de thermostaat met het opschrift, “bij verlaten gebouw thermostaat terug zetten” heeft niet het gewenste effect.

Dit grote probleem is zeer eenvoudig op te lossen door de thermostaat beschermkappen van STI.

Bij voetbalvereniging Achilles Veen kan men hierover meepraten, in het nieuwe complex zijn diverse ruimtes voorzien van een eigen thermostaat voor de vloerverwarming.

Doordat deze ruimtes vrij toegankelijk zijn paste men de temperatuur naar eigen wens aan maar vergat bij het verlaten van de ruimte vaak de temperatuur te verlagen. Hierdoor bleef de verwarming soms hele dagen en nachten stoken met als gevolg een enorme gasrekening voor de vereniging.

Na het plaatsen van de STI thermostaat beschermkappen zijn de stookkosten drastisch verlaagd. De kleine investering heeft op lange termijn een zeer grote besparing opgeleverd.

Deze beschermkappen zijn voorzien van een sleutelslot en door het speciale ontwerp blijft de luchtstroom langs de thermostaat optimaal. De perfecte oplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Neem contact met ons op voor het beste verkoop-, servicepunt in uw regio.