Toegangscontrole voetbalverenigingen2017-10-17T10:32:47+02:00

Toegangscontrole is bij bedrijven, tennis- en watersportverenigingen aan de orde van de dag. Waarom zouden de voetbalverenigingen dan achterblijven?

Na vele positieve ervaringen bij bedrijven, gemeentewerven en (watersport) verenigingen wil HS-PAS voetbalverenigingen wijzen op het functionele nut van een toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrole kan ingezet worden als een afschrikmiddel tegen kattenkwaad en/of vandalisme, maar ook de problemen van bijv. sleutellijsten, verloren sleutels en verplichte aanwezigheid van personeel worden hiermee verleden tijd.

De oplossing voor uw vraagstuk, dat is waar het om draait! Daarom komen wij altijd op de accommodatie langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. Aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden kunnen wij u een zo goed mogelijke oplossing bieden. Enkele voetbalverenigingen gingen u al voor en zijn zeer tevreden over de gemakken die het systeem met zich meebrengt. Neemt u contact met ons op voor de contactpersonen van enkele referentieprojecten.