VISTO video-deurbel2018-09-26T15:57:42+02:00

Visto is meer dan alleen een video-deurbel. Het is een apparaat dat een onderdeel wordt van uw leven. Voor uw gemak, zodat u kunt genieten in de tuin zonder naar de voordeur te lopen als er wordt aangebeld. Het is een beveiligingssysteem, altijd zien wie er voor de deur staat. Visto kan een melding sturen bij bewegingsdetectie, zodat u weet wanneer de kinderen uit school komen of wanneer een klant uw winkel binnenkomt. Het is gewoon iets wat in uw leven ontbrak, zonder dat u het wist!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de Visto-app kunnen de gebruikers de Vistodeurbel en camera’s eenvoudig bedienen. Het biedt een volledige tweewegcommunicatie in HD-video en een kristalhelder geluid. Bekijk alle deurbelcamera’s en extra camera’s die zijn aangesloten, met de mogelijkheid om alle opgenomen beelden en video’s te bekijken die op uw apparaat of in de cloud zijn opgeslagen.

Voor woningen en bedrijven zonder bedrading of voor het installeren van een extra bel in ruimtes of op verdiepingen die zich ver van de hoofddeurbel bevinden kan een draadloze deurbel geleverd worden. Werkt op 2 x AA batterijen (niet meegeleverd).