VvE platform2020-10-08T16:25:37+02:00

Bij verenigingen van eigenaren wordt toegangscontrole met pasjes of tags vaak gecombineerd met kentekenherkenning. Bewoners, medewerkers of bezoekers kunnen dan zonder oponthoud uw afgesloten parkeerterrein op rijden. De toegang wordt namelijk bepaald op basis van het kenteken van de auto. En dat gaat niet alleen sneller dan bij het gebruik van een intercom of pasjes, het is ook een stuk makkelijker.

Omdat het beheer van dergelijke systemen een grote belasting kan zijn op vrijwilligers heeft HS-PAS in samenwerking met Meshlink een VvE platform ontwikkeld. Door dit systeem flexibel te maken kunnen bewoners zelf in hun eigen omgeving inloggen. Daar kunnen zij het eigen kenteken aanpassen bij aanschaf van een andere auto of er tijdelijk een leenauto wordt gereden. Indien van toepassing kunnen ook bezoekerskentekens ingevoerd worden, welke dan op een bepaalde datum geldig zijn.

Veel VvE’s gebruiken tegenwoordig een breed scala aan applicaties, systemen en andere soorten interfaces om zaken te regelen en aan te sturen. De wildgroei aan systemen voor verschillende functionaliteiten kan zorgen voor problemen en onduidelijkheid. Hier maken  Meshlink en HS-PAS een einde aan.

Meshlink is een integraal, merk-onafhankelijk platform wat al uw systemen vanuit een centraal punt kan aansturen. Een platform waarmee o.a. verlichting, thermostaat, de diverse toegangscontrole oplossingen van HS-PAS, beveiliging en gebouwbeheer aangestuurd kan worden. Meshlink is via slimme API’s aan te sluiten op vrijwel alle besturingssystemen en kan snel met minimale inspanning worden geïnstalleerd.