Toegangscontrole met de KNLTB pas2020-03-11T13:21:45+01:00

Toegangscontrole is bij bedrijven en wooncomplexen aan de orde van de dag. Waarom zouden de tennisverenigingen dan achterblijven? In de afgelopen jaren hebben al veel verenigingen positieve ervaringen met een toegangscontrolesysteem op de KNLTB pas.

Toegangscontrole kan ingezet worden als een afschrikmiddel tegen kattenkwaad en/of vandalisme, maar ook de problemen van bijv. sleutellijsten, verloren sleutels en verplichte aanwezigheid van vrijwilligers worden hiermee verleden tijd.

De oplossing voor uw vraagstuk, dat is waar het om draait! Daarom komen wij altijd bij u langs voor een geheel vrijblijvend gesprek. Aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden kunnen wij u een zo goed mogelijke oplossing bieden. Diverse (sport)verenigingen gingen u al voor en zijn zeer tevreden over de gemakken die het systeem met zich meebrengt.

Tevens werkt HS-PAS samen met Twelve die een kassasysteem specifiek voor sportverenigingen leveren. De systemen van HS-PAS en Twelve werken beide met uw KNLTB pas of persoonlijke Twelve pas. U heeft maar één pas nodig om toegang te verkrijgen en uw betalingen te verrichten.

Op dit moment wordt er ook druk gewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe KNLTB pas.

Klik hier voor meer informatie

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.